Wolfgang Buttress Hive is brought back to life in the Royal Botanic Gardens at Kew

.

First installed at the world expo last spring, the multi-award-winning Hive was disassembled at the end of the event and moved to the Kew Gardens, where it was reassembled as the UK’s first-ever rebuilt Expo pavilion. Its lattice-like design was inspired by the lifespan of the honeybee and “highlights the important role of bees and other pollinators in feeding the planet,” says Stage One. The complex structure comprises nearly 170,000 parts assembled in 32 horizontal layers with hexagonal cells… View full post on Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingEco funeral – Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building



Be Sociable, Please Share with Others!

No related posts.

Leave a Reply