Derelict London post office is transformed into an artisanal bakery

.

Small but eye-catching, the renovated post office-turned-bakery makes the most of its compact shopfront with a minimal design and restrained materials palette. Bespoke industrial-inspired elements, including blockwork, steel, and ribbed glass give the space a geometric feel, while beautiful hand-made cement floor tiles painted with colorful patterns soften the interior and evoke a 1920’s Parisian patisserie feel. Reclaimed teak counters add a touch of warmth to the space and also double as the… View full post on Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingEco funeral – Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building



Be Sociable, Please Share with Others!

No related posts.

Leave a Reply