Beautiful prefab box is a modern light-filled extension to a historic barn

.

Constructed from cross-laminated timber, the modern extension is punctuated by large windows that let in natural light and frame views of the garden. A bay window on the existing barn was removed and replaced with a short, all-glazed link that connects the historic building with the modern extension and minimizes visual disruption. “We approached the scheme with the aim to set the works into the surrounding nature, provide natural light, harness the fantastic views and provide a social heart to… View full post on Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingEco funeral – Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building



Be Sociable, Please Share with Others!

No related posts.

Leave a Reply