Elevated glass-bottomed pool hovers over a second pool in the hip Wall House

.

An outdoor swimming pool with a glass bottom hovers above the patio and other pool of this gorgeous residence in the Portuguese Riviera. Guedes Cruz Arquitectos designed the entire Wall House as a sprawling, open-plan house that embodies the principles of indoor-outdoor living.

On one of its side, the residence features an expansive glass wall that can be opened to create a direct connection between the interior space, the garden and golf course. Wood slat coverings cover the concrete exterior… View full post on Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building



Beautiful cow barn in Basel is made of tree branches topped with a grassy roof

Related: Architects transform an old hay barn into a stunning minimalist home

+ Forschungs + Architekturbüro AG

Via Archdaily

Photography by Christian Baur and Serge Hasenböhler

Forschungs + Architekturbüro AG, cow barn, barn design, barn renovation, stick structures, View full post on Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building